Hýčkací víkend s Jógou pro duši a Tibetské mísy s Datlíkem

Začátek: 14. 5. 2021

Konec: 16. 5. 2021

Místo konání: Kalimeta

Víkend pro ženy. Bez ohledu na to, jestli jste jógová začátečnice, nebo zkušená jogínka.

CO SE BUDE DÍT?

Užijete si lekce jógy a jóga nidru (jógový spánek) vedené meditace, harmonizaci a léčení tibetskými mísami, tanec, výklad Osho Zen tarotu, sdílení a uvolnění.

Záměrem je dovolit si vnímat a cítit radost, živost a lehkost bez ohledu na to, co se děje ve vnějším světě. Čeká nás praxe přijímání toho, co je a současně dávání přednosti tomu, co nás naplňuje a povznáší. 

Zastavíme se a oddáme se opravdovému odpočinku i ve chvíli, kdy hlava říká, že nemáme důvod být unavené a srovnává nás s ostatními. Procítíme sílu pramenící z pravé radosti ❤️, která není ničím podmíněná. Je přirozeně naší součástí, jen ji často přes neustálé žvatlání mysli nevnímáme.

Dovolíme si projevit se, ať už pohybem, slovy nebo činy. Spojíme se s tou autentickou částí nás, která se sem přišla radovat a oslavovat život. Opravdová síla a živo(s)t totiž není v boji, vzdoru a agresi, ale ve schopnosti umět se radovat, cítit se „ok“, a hýčkat se a podpořit i ve chvílích velké nejistoty, vnitřních i vnějších turbulencí…

Procítíme si i svoji vnitřní pevnost – hranice, která nemá nic společného s křečí a ztuhlostí. Je to kvalita, která říká jasné NE ve chvíli, kdy něco nebo někdo zasahuje do našeho posvátného prostoru. Uvědomíme si jak a odkud – z jakého místa se můžeme takto projevit.

Pročistíme se zvukem a vibrací Tibetských mís se prohrajeme od každičké buňky v našem těle do vesmíru a zpět k našim kořenům. Poléčíme tělo i duši, kdo jak bude potřebovat a nahlédneme do našich záměrů – cesty.

Využijeme sílu i jemnost jógové praxe, bdělé pozornosti, vedení a vnímání dechu i těla, léčivé a uvolňující účinky jógového spánku i relaxací, oživujícího a harmonizačního působení tibetských mís. Vytvoříme atmosféru, kde se každá podle svých možností uvolníme a dovolíme si projevit se. Bez (ná) tlaku. Budeme si užívat a prožívat vše, co bude součástí těchto okamžiků a necháme se vést přítomností.

Těšit se můžete na mě Pavlu Čadovou a na Sašu Helen Datlíka, která nás okouzlí zvukem a vibrací tibetských mís.

V pátek je příjezd od 14.00 hodin, první lekce jógy začíná v 17.30. V neděli končíme mezi 14.00 a 15.00 hodinou.

jogaprodusi.cz/event/hyckaci-vikend-s-jogou-pro-dusi-2/

 

 

Alexandra HELLEN

Po-Ne dle domluvy
+ 420 777 210 430
Mezírka 10, Brno
Světnov 168

POKUD VÁM TELEFON HNED NEZVEDÁM - VĚNUJI SE ZROVNA sobě, rodině či druhým - PROSÍM NAPIŠTE, ZAVOLÁM ZPĚT JAK BUDU MOCI. :-) Děkuji
datlik.brno@seznam.cz
Vytvořeno službou Webnode